fbpx

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Lauressa van Roekel en welkom op mijn website over creativiteit en zelfontwikkeling. Hiernaast heb ik ook een blog over vegetarisch eten VegaKeuken en werk ik als freelance tekstschrijver.

Ik woon op dit moment in Gouda en ik heb in 2023 de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen afgerond. Daarnaast heb ik Journalistiek en Voeding & Diëtetiek gestudeerd. Meer over mijn opleidingen lees je hier.

Mijn hobby’s zijn schrijven en creatief bezig zijn. Niet alleen voor deze website, maar ik hou ook al jaren dagboeken, videodagboeken en fotoboeken bij. Ik schilder graag en ontdek steeds meer creatieve hobby’s, zoals digitaal tekenen.

Onderwerpen

Ik schrijf met name over zelfontwikkeling, creativiteit, spiritualiteit, vrouw-onderwerpen en psychologische onderwerpen.

Dit zijn persoonlijke onderwerpen die soms ook lastig zijn. Ik kan jou niet kan vertellen wat voor jou werkt of waar jij gelukkig van wordt. Ook kan ik jou niet vertellen wat er precies tussen hemel en aarde is (los van dat ik dat zelf ook niet weet). Wel kan ik schrijven over mijn ervaringen, gelezen boeken en bijvoorbeeld mooie rituelen. Dat doe ik dan ook graag 🙂