fbpx

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Lauressa van Roekel en welkom op mijn website. Dit was vroeger een blog die vooral over voeding en recepten ging. Tegenwoordig gaan blogs steeds meer over creativiteit en ontwikkeling. Daarnaast komen er steeds meer e-books online en ik werk als freelance tekstschrijver. Ik verzorg ook de social media van Hoogsensitief Online.

Ik woon op dit moment in Gouda en ben de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan het afronden. Daarnaast heb ik Journalistiek en Voeding & Diëtetiek gestudeerd. Meer over mijn opleidingen lees je hier.

Mijn hobby’s zijn schrijven en creatief bezig zijn. Niet alleen voor deze website, maar ik hou ook al jaren dagboeken, videodagboeken en fotoboeken bij. Ik schilder graag en ontdek steeds meer creatieve hobby’s, zoals digitaal tekenen.

Onderwerpen

Tegenwoordig schrijf ik met name over creativiteit, vrouw-onderwerpen en psychologische onderwerpen.

Vroeger was dit een foodblog. Heel af en toe schrijf ik nog over voeding, sport en gezondheid. Daarna gingen de blogs op deze website veel over mind en spiritualiteit. Nog steeds is dit een onderwerp dat ik graag uitzoek en waar ik over schrijf. Het is een lastig onderwerp, omdat ik jou niet kan vertellen waar jij gelukkig van wordt. Ook kan ik jou niet vertellen wat er precies tussen hemel en aarde is (los van dat ik dat zelf ook niet weet). Wel kan ik schrijven over mijn ervaringen, gelezen boeken en bijvoorbeeld mooie rituelen. Dat doe ik dan ook graag 🙂