fbpx
Categorieën
Vega(n) zijn Voeding

Vegetarische herfstinspiratie van mijn favoriete bloggers

Met herfst heb ik een haat-liefde verhouding. Aan de ene kant kan ik gek worden van de regen, aan de andere kant is het ook wel gezellig wanneer je ‘s nachts in bed ligt. Het weer een beetje saai, maar heeft het ook wel wat knus. Waar we het in ieder geval over eens kunnen zijn, is dat bij herfst lekkere en warme recepten horen. Hieronder heb ik de leukste paasrecepten van mijn favoriete bloggers bij elkaar gezocht!

Deze appeltaartwafels van Keukenliefde zien er echt té lekker uit. Er zijn niet eens zo veel ingrediënten voor nodig en het is ook niet moeilijk om te maken. Zeker het proberen waard! Sowieso vind ik de recepten en foto’s op deze website heel tof.

De Pittige pompoensoep van Lekker en Simpel is een fijn voorgerechtsoepje voor tijdens de herfst. Pompoen vind ik van zichzelf niet zo spannend, maar met een pittige smaak lijkt het me top!

Deze herfstpasta met gegrilde groenten van van Brenda Kookt ziet echt fantastisch uit. Ik denk dat het ligt aan de mooie kleurencombinatie. Houd je een herfstig diner? Dan is deze pasta een superleuk bijgerecht.

Uit Paulines keuken is een van mijn favoriete blogs en uit haar foto’s haal ik veel inspiratie. Deze hartige bladerdeegtaart met paddenstoelen, ui en kaas is typisch herfstig en klinkt als een lekkere vervanger van pizza.

Deze speculaascrumble van de Groene Meisjes is eigenlijk het perfecte toetje. Daar hoef ik niet meer over te zeggen, toch? De foto’s die erbij zitten vind ik trouwens ook buitengewoon mooi.

Dat was het weer! Een fijn najaar toegewenst 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *