fbpx
Categorieën
Recepten Snacks

5x vegetarisch beleg voor rijstwafels (deel 2)

Rijstwafels zijn ideaal als snack of tijdens de lunch. Het voordeel van rijstwafels is dat ze licht zijn en ze dus ook weinig calorieën bevatten. Je kunt er meerdere van eten, zonder meteen bomvol te zitten. Een droge rijstwafel is natuurlijk een beetje saai. Gelukkig zijn er verschillende soorten beleg waarmee je ze kunt opleuken. Hieronder vind je vijf keer vegetarisch beleg voor op je rijstwafel. Bekijk hieronder deel 1 met nog 5 andere soorten beleg of bekijk de video onderaan dit artikel.

1. Avocado

2. Eiersalade

3. Hummus

4. Hagelslag

5. Hazelnootpasta

Bekijk hier de video met 10x vegetarisch rijstwafelbeleg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *