fbpx
Categorieën
Alleen plantaardig Alleen plantaardig Hoofdgerecht Lunch Recepten

Vegetarische wrap met kipschnitzel

Het recept van vandaag is echt een all-time favourite van mij: wraps! Want juist met wraps kun je de meest leuke dingen op het gebied van vegetarisch eten. Niet alleen met falafel, wat vaak gebruikt wordt, maar ook met andere vleesvervangers, bijvoorbeeld de plantaardige varianten van kip.

Zo heb ik laatst de ontdekking ‘vegetarische nuggets’ gedaan. Deze zijn van de Albert Heijn. Natuurlijk heb ik al een flinke tijd geen vlees meer gegeten, maar ze komen voor mij echt wel in de buurt van de smaak van kip.

Vandaar dit leuke receptje met onder andere dus de nuggets, maar ook een hoop groente, wat het lekker fris maakt. Natuurlijk kan een sausje niet ontbreken. Het recept staat onder de foto’s.

Wat heb je nodig voor 1 stuk?

  • 1 grote wrap
  • 3 AH vegan nuggets
  • Stuk tomaat
  • Stuk komkommer
  • Handje sla
  • Handje mais (uit blik)
  • 2 theelepels tacosaus

De bereiding

  1. Bak de nuggets in een pan totdat ze krokant zijn.
  2. Snijd de tomaat en de komkommer in kleine stukjes.
  3. Warm de wrap op in de magnetron.
  4. Leg hier de nuggets, komkommer, tomaat, sla en mais op.
  5. Verdeel de theelepels tacosaus over de lengte van de wrap.
  6. Simpel toch? Eet smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *