fbpx
Categorieën
Reviews Voeding

Review: noten van Nutsandmore

Noten leveren vitaminen en mineralen en zijn daarom de ideale snack voor vegetariërs. Noten bevatten veel goed vet en ze verlagen daarmee het LDL-cholesterol gehalte in je lichaam. Dit is het ‘slechte’ cholesterol. Op de website nutsandmore.nl kun je kiezen uit een hele hoop noten en notenmixen voor een prima prijsje. Natuurlijk heb je ook de iéts minder gezondere mixjes met wat zout of suiker erbij. Die heb ik natuurlijk gekozen. Maar goed, wel ideaal als snack of om op tafel te zetten wanneer er gasten langskomen.

Linksboven zijn de Chocolade Pinda’s Gemengd. Eigenlijk precies wat het zegt, pinda’s met een laagje chocolade eromheen. Die doen het altijd goed op een feestje!

Rechtsboven is de Mexicana Mix. Echt een feestelijk plaatje. Wel héél pittig. Persoonlijk vind ik dat wel lekker, maar je moet er tegen kunnen.

Onderaan is de Macadamia Notenmix Gebrand. Dit is wel een erg gezonde mix. Het bevat al het goede van noten en is gebakken in natuurlijke olie voor een extra bite. De macadamia noten mix is samengesteld uit macadamia noten, cashewnoten, pecannoten, witte hazelnoten, witte amandelen en bruine amandelen. Super lekker.

De verpakking is prima en je krijgt een ruime hoeveelheid voor wat je betaalt. Ik ben helemaal tevreden.

Deze blog bevat gekregen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *